Mainos

Alma Media Oyj yhtiöitti uuden ajan median toimintansa

Alma Media -konserni on jo vuosien ajan ollut edelläkävijä uuden ajan median tutkimuksessa ja tuotekehityksessä Suomessa. Vuosittain konserni panostaa digitaaliajan mediaan noin 15-20 Mmk.

Päivittäin Alma Median uuden median tuotteilla on yli 100 000 käyttäjää. Alma Median markkinaosuus Suomen internet-mainonnasta on lähes 40 %. Alma Media on organisoinut kaikki uuteen mediaan liittyvät toiminnot yhteisen johdon alle ja perustanut erilliset tytäryhtiöt tuotantoa ja suunnittelua varten. Organisaatio astui voimaan 1.1.1999.

Alma Media -konsernin internet-palvelujen myynti ja markkinointi on keskitetty Alma Media Interactive Oy:öön. Yhtiö vastaa mm. MTV3 Internetin sisällöntuotannosta. Alma Median suurimpia internet-palveluja ovat MTV3 Internetin lisäksi Iltalehti Online, Kauppalehti Online sekä Verkko-Aamulehti.

Alma Media Interactive -yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty MTV3:n Internet director Jukka Mauno. Myyntijohtajaksi on nimitetty Lauri Wuorenheimo ja markkinointipäälliköksi Jaana Murole. Controlleriksi on nimitetty Christina Nemeschansky. Toimituksellisesta sisällöstä vastaa MTV3 Internetissä Tomi Lindblom. Internet-toimitukseen on nimitetty tuottajiksi Teemu Lehtonen ja Rami Niittysalo.

Alma Media Net Ventures Oy vastaa Alma Media -konsernin uuden median toimintojen teknisistä palveluista, Suomen kattavimmasta asuntojen, toimitilojen ja vapaa-ajankohteiden sähköisestä DIME-markkinapaikasta ja pelkästään internetissä toimivasta DIME-kauppakeskuksesta. Lisäksi Alma Media Net Ventures Oy:n vastuulle tulevat uuteen mediaan liittyvät partner-yritykset sekä uusien tutkimus- ja kehityshankkeiden koordinointi. Yhtiö vastaa jatkossa myös konsernin voimassa olevista yhteistyöhankkeista mm. Otaniemen Teknillisen Korkeakoulun, Tampereen yliopiston, MIT:n ja Standfordin yliopiston kanssa.

Alma Media Net Ventures Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.1999 alkaen Alexpress Oy:n toimitusjohtaja Raimo Mäkilä. Network Services -yksikön johtajana jatkaa Leena Heimo. Yhteyspäällikönä jatkaa Anne Valtanen, projektipäällikkönä Ilkka Virtanen ja päällikkönä Sami J Mäkinen.

Toimituksellisten kehityshankkeiden päätoimittajaksi on nimitetty Mauri Mattsson. Kaupallisten kehityshankkeiden vetäjäksi on nimitetty markkinointipäällikkö Pirkko Rajala. DIME-markkinapaikan tuotepäällikkönä jatkaa Petri Pekki ja kehityspäällikkönä Hannu Rimpiläinen. MTV3i:n tekniseen tukeen on nimitetty tuotantopäällikkö Andreas Asuja ja kehityspäällikkö Kimmo Sinkko. Toimitusjohtajat Jukka Mauno ja Raimo Mäkilä raportoivat vastuu-alueistaan Alma Media Oyj:n kehitysjohtaja ja johtokunnan jäsen Jaakko Niemiselle.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.