Alesi vakuuttui: Kimi on nälkäinen

Entinen F1-kuljettaja Jean Alesi uskoo Lotuksen jatkavan vahvoja suorituksia tulevana viikonloppuna Malesian Sepangin radalla.

Edelliskisan aika-ajossa Lotuksen Romain Grosjean jätti taakseen muun muassa Red Bullit.

- Lotus vaikuttaa olevan nopeampi kuin kaikki muut paitsi McLaren. Mutta ne kaverit, jotka he päihittivät aika-ajoissa - Red Bull, Mercedes ja Ferrari – toimivat paljon isommalla budjetilla. Lotus ottelee painoaan korkeammassa sarjassa. Heillä on nerokas tiimi Enstonessa, mutta on todella vaikeaa pärjätä isojen tiimien kehitysvauhdille. Pidän sitä Lotuksen haasteena tänä vuonna, Alesi sanoo Lotus Carsin nettisivuilla.

- Auton pitäisi sopia hyvin Sepangiin. Testeissä Jerezissä ja Barcelonassa se oli erityisen hyvä nopeissa mutkissa, jotka määrittävät Malesian rataa. Jos ei onnettomuuksia tapahdu, niin saatamme nähdä siellä taianomaisuutta, Alesi maalailee.

Alesin mielestä avauskisa antoi hyviä merkkejä Kimi Räikkösen suhteen, vaikkei suomalainen yltänytkään seitsemättä sijaa korkeammalle.

- Kimi pilasi aika-ajokierroksensa ja myöhästyi 3-4 sekuntia, jotta olisi saanut aloittaa uuden kierroksen. Se oli epäonnekasta. Kisassa näimme hänen ohittavan, huutavan radiossa ja hän todella puristi. Siitä ei ole mitään epäselvyyttä, että Kimi on nälkäinen, ja juuri sitä Lotus tarvitsee.

Lue myös:

    Uusimmat