Aleksander Barkov ei hätiköi MM-kisapäätöksensä kanssa – "Ei ole käynyt mielessä"

Florida Panthersin ja Aleksander Barkovin kausi NHL:ssä päättyi runkosarjaan. Huiman kauden pelannut Barkov ei tee hätiköityjä päätöksiä kevään MM-kisojen suhteen.

Barkov uurasti juuri päättyneellä kaudella kaikki runkosarjan 82 ottelua. Suomalaistähti oli joukkueelleen elintärkeä palanen, mikä näkyi myös Barkovin peliajassa. 23-vuotias tähti kellotti lähes ottelusta toiseen yli 20 minuuttia ottelua kohden. Vastuu kaukalossa oli valtavan iso.

Uransa parhaat tehopisteet (35+61=96) iskenyt Barkov sijoittui runkosarjan pistepörssissä sijalle kymmenen. Suomen kansa odottaa vesi kielellä Barkovin päätöstä siitä, vahvistaako hän Leijonia kevään MM-kisoissa. Suomalaistähti ei kuitenkaan hätiköi päätöksensä kanssa, vaan haluaa ensin hengähtää pitkän kauden päätteeksi.

– En ole vielä sitä kerennyt miettimään. On ollut niin pitkä kausi alla ja tosi monta peliä tässä viimeisen kuukauden kahden aikana, että ei ole edes käynyt mielessä. Haluaisin muutaman päivän ensin levätä, ja sitten tehdään päätös, Barkov kertoo MTV Urheilulle puhelimitse. 

Lue myös:

    Uusimmat