Mainos

Alaston mies juuttui savupiippuun – ei ollut joulupukki

Berliinin palokunta joutui harvinaisen pelastustehtävän eteen: kapeaan savupiippuun oli juuttunut mies, joka kaiken lisäksi paljastui alastomaksi.

Palokunta vakuutti, että kyseessä ei ollut joulupukki, vaikka vielä joulun liepeillä eletäänkin. Arvio perustui siihen, ettei mies ollut joulupukin tamineissa.

39-vuotias mies oli ilmeisesti pudonnut ja juuttunut juuri ja juuri miehen mentävän, 10-metrisen savupiipun tyveen. Häntä yritti ensin pelastaa poliisi, mutta se joutui turvautumaan palolaitoksen apuun.

Palolaitos yritti nostaa miestä ensin köydellä ja pelastusvaljailla, turhaan. Lopulta savuhormiin tehtiin pelastusaukko toisen kerroksen korkeudelle. Pelastusmiehistössä oli 30 palomiestä ja 10 poliisia. Operaation aikana mies ennätti menettää tajuntansa, osin myös kylmyydestä. Hänet vietiin sairaalaan.

Pelastusoperaatio kesti kaksi tuntia, mutta sitä ei tiedetä, kauanko hän oli joutunut pelastusta odottamaan. Pelastajat saapuivat paikalle hänen avunhuutojensa perusteella. Sitäkään ei tiedetä, miksi mies päätyi savupiippuun. Yksi epäilys on, että koditon mies oli lähtenyt sairaalasta omille teilleen.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.