Alaikäisten poikien elämä päättyi Jyväskylässä tiellä, jolla on 40 kilometrin rajoitus – poliisi: ”Törmäys on ollut raju”

3:07
Jyväskylän onnettomuudessa kuoli kaksi alaikäistä – poliisi kertoo, mitä onnettomuudesta nyt tiedetään: "Törmäys on ollut raju"

Jyväskylässä tapahtui myöhään eilen illalla vakava liikenneonnettomuus, jossa kuoli kaksi ihmistä.

Vaajakoskentiellä tapahtuneessa onnettomuudessa olivat osallisena henkilöauto ja moottoripyörä.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Timo Hänninen Sisä-Suomen poliisista kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa, että Vaajakosken suunnasta tullut moottoripyörä törmäsi vastaan tulleen, kääntymässä olleen henkilöauton oikeaan kylkeen.

Törmäyksessä moottoripyörän kuljettaja ja siinä matkustajana ollut henkilö menehtyivät. Kummatkin olivat alle 18-vuotiaita nuoria miehiä. Hännisen mukaan nuoret menehtyivät törmäyspaikalle.

Hännisen mukaan tutkinnassa selvitetään, millä vauhdilla törmäys oli sattunut. Hän kertoo, että vaurioiden perusteella törmäys on ollut raju.

Hännisen mukaan tapahtumapaikalla on 40 kilometrin nopeusrajoitus.

– Ajo-olosuhteissa ei tapahtuma-aikaan ole ollut sinällään poikkeavaa. Lämpötila on ollut plussan puolella eikä tienpinta ole ollut jäässä ja tieosuus on myös valaistu.

Rekisteröimätön motocross-tyyppinen pyörä ilman ajovaloja

Hänninen kertoo, että poikien käytössä oli rekisteröimätön motocross-tyyppinen moottoripyörä, jossa ei ole myöskään ollut ajovaloja.

Törmäyksessä osallisena olleen auton kuljettajaa on puhutettu, mutta häntä tullaan kuulemaan asiasta vielä myöhemmin uudelleen.

Hänninen kertoo, että tapauksen tutkinta jatkuu kuulusteluilla ja teknisillä tutkimuksilla.

– Sinällään itse törmäystilanteesta ei  tällä tietoa ole olemassa ulkopuolisia havainnontekijöitä, hän toteaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja