Älä kerro näitä miehelle – lue asiantuntijoiden vinkit!

Vaikka suhteenne olisi kuinka avoin ja rehellinen, ihan kaikkia yksityiskohtia yksityiselämääsi liittyen ei kannata miehille kertoa. Yksityisyys on tärkeää, vaikka kumppanisi olisi sinulle kuinka läheinen.

Hyvässä parisuhteessa tulee usein tunne, että toisen kanssa halutaan jakaa kaikki pienimmätkin asiat. Suhdeekspertit ovat kuitenkin listanneet viisi seikkaa, jotka kannattaa jättää kertomatta miehelle.

1. Entiset seksikumppanit

Vaikka mies olisikin tietoinen siitä, ettei juuri hän vienyt neitsyyttäsi, ei hän halua päähänsä mielikuvia sinusta entisten kumppaneidesi kanssa. Mies saattavat ohimennen kysyä menneistä seksisuhteistasi –mutta vain halutakseen kuulla olevansa parhaita! Älä valehtele, mutta yksityiskohtaisten vastausten antaminen aikaisemmasta seksielämästä on turhaa.

2. Rahankäyttö

Niin pitkään, kun varanne eivät ole yhteisiä, poikaystäväsi ei tarvitse tietää tuhlaamisiasi ihan tarkalleen. Miehen ei tarvitse tietää, paljonko rahaa käytät vaikkapa kenkiin tai vaatteisiin, sillä se aiheuttaa hänessä luultavasti ei-toivottua hämmennystä.

3. Mitä todella ajattelet hänen perheestään

Verisukulaisten haukkuminen voi aiheuttaa pysyviä säröjä suhteeseenne. Pidä suusi kiinni, vaikka et hänen äitiään fanittaisikaan. Kumppanin perheen haukkuminen voi saada miehen tuntemaan, että hänen pitäisi tehdä valinta sinun ja heidän välillä. Jos miehen perhe on todella kamala, välttele yksinkertaisesti viettämästä aikaa heidän kanssaan.

4. Harmiton flirtti muiden kanssa

Vaikka rakastaisit miestäsi kuinka, ei se estä sinulta harmitonta jutustelua muiden miesten kanssa. Pienessä flirtissä ei ole mitään pahaa, kunhan kysymys ei todellakaan ole mistään muusta. Kukapa ei nauttisi miesten huomiosta, mutta muiden miesten iskuyrityksistä kertominen saa kumppanisi tuntemaan olonsa syyttä epävarmaksi.

5. Mitä mieltä olet hänen antamastaan lahjasta

Lahjan antaminen on aina merkki välittämisestä, joten lahjan haukkuminen saattaa tuntua miehestä henkilökohtaiselta. Ota jokainen lahja imarteluna. Jos kuitenkin haluat omannäköisempiä lahjoja tulevaisuudessa, vinkkaa miehelle ohimennen vaikkapa uudesta lempikaupastasi.

MTV/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja