Aino-Kaisa Pekonen hehkuttaa Sonja Kailassaaren TTK-suoritusta: "Tanssi aivan loistavasti"

Aino-Kaisa Pekonen saapui paikan päälle Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan toiseen livelähetykseen.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kauden toista suoraa lähetystä saapui jännittämään paikan päälle studiolle jälleen kisaajien läheisiä.

Toimittaja Sonja Kailassaarta TTK-studiolle saapui kannustamaan kansanedustaja Aino-Kaisa Pekonen. Kailassaaren puoliso, näyttelijä Aku Hirviniemi on Pekosen veli. 

– Hän tanssi aivan loistavasti. Olihan se nyt kova. Onhan hänellä vähän tanssitaustaa, mutta ei mitenkään älyttömästi, Aino-Kaisa hehkuttaa kälynsä suoritusta. 

Aino-Kaisa Pekonen oli saapunut TTK-yleisöön yhdessä Henri-puolisonsa kanssa. 

– Ollaan vannoutuneita sunnuntaisohvaperunoita. Katsotaan aina TTK. Nyt ollaan ensimmäistä kertaa täällä, niin tämä on meille jännittävä ja kiva ilta, hän kertoo. 

Pari intoutui muistelemaan haastattelussa suosikkikisaajiaan vuosien varrelta. 

– Omat suosikkini ovat olleet Krisse Salminen ja Kiti Kokkonen, jotka ovat olleet mieleenpainuvia. Paitsi ihania hahmoja, mutta myöskin todella hyviä tanssijoita. TTK:ssa on hauskinta, että näkee ihmisten kehityskaaren. Molemmat sekä Kiti ja Krisse olivat hyviä tanssijoita, mutta myös kehittyivät loistavasti matkan varrella, Aino-Kaisa miettii.

– Sitä osasi odottaakin, mutta tasaisen hyvä oli Krista Siegfrids. Hänhän oli ihan huippu alusta lähtien, sitä oli kiva seurata, Henri puolestaan lisää. 


Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat