Aknen hoitoon Acnicyl

Acnicyl on tehokas ja yksinkertainen tapa hoitaa ja ennaltaehkäistä aknea ja ihon epäpuhtauksia. Acnicyl-tuotteet sisältävät maitohappoa, joka on kehon luonnollinen ainesosa. Maitohappo laskee ihon pH-arvoa luoden epäsuotuisan ympäristön aknebakteereille. Tuotesarja on täysin hajusteeton ja sopii hyvin herkänkin ihon hoitoon.

Acnicyl CLEANSER on herkälle iholle sopiva tehokas ja hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon kuivattamatta ihoa. Se on syväpuhdistava, hajusteeton geeli, joka ehkäisee aknea ja ihon epäpuhtauksia. Acnicyl CLEANSER poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti ihon epäpuhtaudet ja liiallisen talin, joka muutoin voi aiheuttaa ihomatoja ja finnejä.

Acnicyl CREAM on aknen, finnien, ihomatojen ja epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitettu ihoa hoitava ja pehmentävä hajusteeton voide. Acnicyl CREAM hoitaa ihoa hellästi ja ehkäisee aknea, finnejä, mustapäitä sekä ihon epäpuhtauksia.

Hajusteeton hoitava voide sisältää patentoidun koostumuksen vaikuttavia ainesosia, jotka poistavat hellävaraisesti kuolleita ihosoluja, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja estää aknea aiheuttavien bakteerien kasvua.

Pehmentävä voide auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan Acnicyl CLEANSERin ja Acnicyl CREAMin käyttöä yhdessä.

Levitetään halutuille alueille aamuin illoin vähintään kuuden viikon ajan, jonka jälkeen hoito toistetaan tarpeen mukaan.

Acnicyl CLEANSER ja CREAM eivät sisällä hajusteita, alkoholia eivätkä värjääviä ainesosia.

Acnicyl-tuotteet ovat myynnissä apteekeissa.

Lue myös:

    Uusimmat