Mainos

Ajoi tahallaan väärään suuntaan moottoritiellä - tappoi sivullisenkin

Kaksi autoilijaa kuoli varhain vappuaamuna Kotka-Hamina -moottoritiellä. Syynä oli toisen kuljettajan, nuoren miehen, väärä suunta ja hurja vauhti.

Poliisi oli etsinyt nuorta miestä jo aiemmin, koska hänen halustaan ajaa kolari oli tehty ilmoitus. Miestä ei kuitenkaan tavoitettu. Poliisi pystyi päättelemään nuoren miehen auton nopeusmittarista, että tämä oli ajanut lähes 200 km tunnissa.

Nuori mieshenkilö ajoi Kotkan suunnasta Haminan suuntaan kovaa vauhtia väärään suuntaan hieman ennen kello kuutta vappuaamuna. Valtatie 15 liittymän jälkeen tämä kuljettaja ajautui vastaantulevaa henkilöautoa päin, mutta vastaantulija oli pystynyt väistämään pientareelle. Autojen kyljet olivat osuneet toisiinsa.

Summan levikkeen kohdalla väärään suuntaan ajanut kuljettaja osui Haminan suunnasta tulleen henkilöauton keulaan. Molempien ajoneuvojen kuljettajat kuolivat.

Moottoritie Haminasta Kotkan suuntaan oli usean tunnin suljettuna.

Tässä vaiheessa poliisi tutkii tapausta tahallisena henkirikoksena, henkirikoksen yrityksenä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.