Äitinä ei ole enää aikaa itselle

Erilaiset äidit -sarjan viidennessä jaksossa tiistaina 6.11. kurkistetaan Nipuli-Forsmanin perheen arkeen. Nipuli-Forsmanit muodostavat äiti Kirsi, isä Emil, 4-vuotias Liia-tytär sekä ja heinäkuussa 2012 syntynyt sisko Liialle.

Helsinkiläiset Kirsi Nipuli, 35, ja Emil Forsman, 36, odottavat toista lastaan, pientä siskoa nelivuotiaalle tyttärelleen Liialle. Kirsi on entinen valioluokan sulkapalloilija, joka ensimmäisen lapsen syntymän myötä jätti rakastamansa lajin 20 aktiivisen harrastusvuoden jälkeen. Hän ei vieläkään ole palannut urheilun pariin, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut.

Rempseälle sekä sosiaaliselle äidille oli yllätys, miten paljon pieni vauva ja pieni lapsi sitoo häntä. Tunnin reissu yksin ruokakaupassa tuntuu jo luksukselta hänen mukaansa. Toisen lapsen syntymän jälkeen Kirsi on vakaasti päättänyt ottaa jälleen enemmän aikaa itselleen, aloittaa kuntoilun ja karistaa kiloja.

Vaikka Kirsillä on takanaan jo yksi aikaisempi synnytys neljän vuoden takaa, ei hän muistele kokemusta lämmöllä. Sen lisäksi, että perheeseen saapuu uusi tulokas, sekoittaa soppaa sekin, että poliisina työskentelevä perheen isä Emil on saamaisillaan uuden työn, joka pitää hänet joka toisen viikon kotona, joka toisen muualla.

Jakson perhe: 35-vuotias Kirsi Nipuli, 36-vuotias Emil Forsman, 4-vuotias Liia ja heinäkuussa 2012 syntynyt kuopus.

Erilaiset äidit AVAlla tiistaisin kello 21:30. Viidennessä jaksossa esiintyy Nipuli-Forsmanin perhe Helsingistä.

AVA

Kuva: Lauri Tamminen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja