Mainos

Äiti ostaa joka vuosi kaksi ylimääräistä äitienpäiväkorttia – taustalla suloinen syy

Kolmen lapsen äiti kirjoittaa joka vuosi kaksi ylimääräistä äitienpäiväkorttia piilottaakseen ne kenkälaatikkoonsa. 

Teksasilaisella Jill Robbinsonilla on salaisuus: hän ostaa joka vuosi kaksi ylimääräistä äitienpäiväkorttia, jotka hän kirjoittaa poikiensa biologisille äideille.

Vaikka Robbinsonilla on kolme lasta, ainoastaan hänen tyttärensä on naisen itse synnyttämä. Perheen pojat on adoptoitu Kiinasta. Robbinsons kertoo kirjoittavansa poikiensa äideille joka vuosi kortin kertoakseen mitä pojille kuuluu, mitä he ovat tehneet ja mitä vaikeuksia he ovat kohdanneet.

– Kirjoitan nämä viestit hiljaisuudessa sen jälkeen, kun muut ovat menneet nukkumaan. Luen sanani uudelleen ja sitten sinetöin kortit. Tämän jälkeen piilotan ne vaatekaappiini kenkälaatikkoon, sillä en tiedä, mitä muutakaan tekisin niille, Robbinsson kertoo.

Kortit viestittävät kiitollisuudesta

Vaikka äiti muistaa poikiensa biologisia äitejä joka vuosi, kortit jäävät vuosi toisensa jälkeen laatikkoon, sillä äidillä ei ole osoitteita, joihin kortit voitaisiin lähettää. Robbisonilla ei ole heidän biologisista äideistään mitään tietoa, on vain oletuksia.

– Tiedän heidän rakastaneen näitä lapsia, ja tiedän heidän tekonsa olleen jotain, jota he tarvitsivat. Minun ei tarvitse tietää syitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minulla on melko onnellinen elämä. En toivo paljoa, mutta jos minulla olisi yksi toive, toivoisin poikieni biologisten äitien tietävän, että heidän lapsensa ovat turvassa ja rakastettuja. Menestyneitä. Osana perhettä, Robbinson kertoo.

Tästä syystä Robbinson kertoo ostavansa nämä kortit joka vuosi ja kirjoittavansa heille. Jossain toiselle puolella maapalloa on kaksi naista, jotka todennäköisesti tekisivät mitä tahansa saadakseen nämä kortit käsiinsä.

Vaikka Robbinson kertoo kirjoittavansa kortit poikiensa äideille, hän kertoo kirjoittavansa ne myös itselleen.

– Ennen kuin laitan kortit kenkälaatikkoon, pidän niitä rintaani vasten, suljen silmäni ja toivon näiden naisten, jotka antoivat poikansa minulle tietävän, kuinka kiitollinen heille olen, nainen toteaa.

Lähde: Popsugar

***

1:17

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.