Äiti menetti kaksi poikaansa onnettomuudessa – antoi näiden nimet alle vuoden kuluttua syntyneille kaksostytöilleen

Yhdysvaltalaisäiti koki järkyttävän menetyksen, mutta uusi elämä kunnioittaa hänen lastensa muistoa.

Yhdysvaltalainen Trista Curry oli viime vuoden pääsiäisenä lastensa kanssa matkalla äitinsä luokse, kun koko perhe joutui kohtalokkaaseen kolariin. Curry ja hänen 3-vuotias tyttärensä Avalon loukkaantuivat vakavasti, 9- ja 1,5-vuotiaat pojat Camden ja Maxwell menehtyivät.

Curry kertoi huhtikuisessa Todayn haastattelussa, että vaikeinta oli myöhemmin lähteä sairaalasta ilman poikia. Kotona odottivat kaikki lasten tavarat siinä, mihin ne oli viimeisellä käyttökerralla laskettu.

Vain kolme kuukautta onnettomuuden jälkeen Curry sai tietää olevansa raskaana. Uutinen järkytti surevaa äitiä.

– Ajattelin, että näin ei voi tapahtua. Kehoni ei edes selviydy raskaudesta juuri nyt.

Kävi ilmi, että hän odotti kaksostyttöjä. Curry koki tilanteen kuin jumalan ivana, sillä hän kaipasi vain poikalapsiaan.

Tyttöjen synnytys oli vaikea, mutta kun äiti ensimmäisen kerran näki vauvansa, hän rakastui näihin heti. Tyttöjen nimetkin olivat valmiina.

– Heti kun sain tietää odottavani tyttöjä, tiesin, että siitä huolimatta aion antaa heille poikieni nimet toisiksi nimiksi, Curry sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lapset saivat nimikseen Isla Camden ja Eloise Maxwell. Äiti toivoo, että poikien nimet arjessa auttavat perhettä toipumaan menetyksestä ja jatkamaan elämää.

– Haluan heidän vielä joskus sanovan: "Sain nimeni veljeltäni, joka menehtyi ennen syntymääni", Curry sanoo. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat