Äiti jätti pienet lapset yksin kotiin: 5-vuotias joutui kantamaan taaperon naapuritaloon turvaan, kun sähköt katkesivat paukkupakkasilla

Viisivuotias lapsi kantoi yksin taaperoikäisen sisaruksensa naapuritaloon turvaan 35 asteen pakkasessa, kun perheen asunnosta katkesivat sähköt. Yhdysvaltojen viranomaiset epäilevät lasten äitiä rikoksesta, sillä tämä oli jättänyt pienet lapset keskenään.

Alaskassa 5- ja 2-vuotiaat lapset oli jätetty yksin kotiin, kun talosta katkesivat sähköt. Vanhempi lapsi säikähti virtojen katkeamista ja kantoi yksin sisaruksensa naapuritaloon turvaan.

Matkaa naapuriin oli noin 800 metriä ja ulkona oli pakkasta yli 35 astetta. Asiasta kertoo Alaskan kansalliskaarti.

Lapsilla oli päällä vain sukat ja ohuet sisävaatteet 

Paikallisen poliisin mukaan lasten 37-vuotias äiti oli jättänyt lapset yksin kotiin. Nainen on nyt pidätettynä ja häntä epäillään lasten heitteillejätöstä.

Lapset olivat liikenteessä ilman kenkiä ja ulkoiluvaatteita. Molemmat saivat paleltumavammoja. Ei ole tiedossa, kuinka kauan lapset olivat olleet keskenään ilman aikuisen valvontaa.

Kylä, jossa perhe asuu, sijaitsee Alaskan koillisosassa. Kylässä asuu alle 200 ihmistä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja