Aira Samulin: Ihmiset haluavat nähdä minut elävänä

Kansanliikuttaja Aira Samulin tuki yrittäjäystäviään AmandaB:n 5-vuotissynttäreillä Katajanokalla.

Tanssinopettaja Aira Samulin sai kutsun Marjam-Interior-yrityksen syntymäpäiväjuhliin. Matkalla Katajanokalle AmandaB:n showroomiin Aira koki ahaa-elämyksen.

– Kun ihmisiltä saaneen palautteen nitoo yhteen, niin yhtäkkiä huomaa, millainen elämäntehtävä saattaa tällainenkin asia olla. Se saa minut tosi iloiseksi, koska olen kiitollinen tälle elämälle, enkä halua olla vapaamatkustaja. Haluan minusta jäävän jotain iloa tänne jälkeenkin päin, Aira pohtii.

Samulin haluaa kannustaa aina yksityisyrittämistä ja hänen tuttavapiiriinsä luonnollisesti kuuluu paljon yrittäjäystäviä. Toinen Marjam-Interiorin perustajista on Kirsti Leskinen. Hänet palkittiin vastikään vuoden Rosina-tittelillä. Kirsti edusti juhlissa tyttäriensä Linda Björkmanin ja Liisa Leskisen kanssa.

– Suomen tulevaisuudelle on erittäin tärkeää, että on tuollaisia hulluja, jotka jaksavat yrittää, Samulin painottaa.

Yrittäjyydessä on se hyvä puoli, ettei koskaan tarvitse jäädä eläkkeelle. Airaa työllistää Hyrsylän mutkan matkailuyhdistys, joka on avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Tämän lisäksi Samulin esiintyy tilaisuuksissa ja pitää luentoja.

– Ihmiset haluavat nähdä minut elävänä, Samulin nauraa.

(MTV3–LIISI SNELLMAN)

Katso Aira Samulinin haastattelu MTV3 Katsomo -palvelusta

Lue myös:

    Uusimmat