Pariisissa neljä ihmistä on loukkaantunut puukkoiskussa lähellä Charlie Hebdo -lehden entistä toimitusta – poliisi pidätti epäillyn

Poliisi on pidättänyt Pariisissa puukkoiskusta epäillyn miehen.

Ainakin neljä ihmistä haavoittui tänään puukkoiskussa, joka sattui lähellä satiirilehti Charlie Hebdon entistä toimitusta. Kahden haavoittuneen tilaa on kuvattu kriittiseksi.

Aiemmin kerrottiin, että epäiltyjä tekijöitä on kaksi, mutta poliisi kertoi sitten, että pidätetty mies on ainoa epäilty. Teon motiivi ei ole vielä tiedossa. Tekijästä ei ole annettu tarkempia yksityistietoja vielä julkisuuteen.

Poliisi eristi aiemmin 11. kaupunginosassa sijaitsevan naapuruston etsintöjen vuoksi.

Vuoden 2015 iskun oikeudenkäynti alkoi hiljattain

Ranskassa alkoi hiljattain oikeudenkäynti, joka koskee Charlie Hebdon toimitukseen sekä juutalaisten kosherkauppaan vuonna 2015 tehtyjä terrori-iskuja. Iskuissa kuoli yhteensä 17 ihmistä, joista kaksi oli poliiseja.

Charlie Hebdo -lehti julkaisi oikeudenkäynnin alkajaisiksi uudelleen profeetta Muhammadia kuvaavat pilapiirrokset, jotka olivat suututtaneet muslimeja.

Ainakin terroristiverkosto Al Qaida on uhannut lehteä uusilla iskuilla pilakuvan julkaisun jälkeen, kertoo New York Times.

Lehden toimitus on jo aiemmin siirretty uuteen, salaiseen osoitteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja