Aarnio: Krp pyrkii rikkomaan avioliittoni

Jari Aarnion mukaan keskusrikospoliisi pyrkii rikkomaan hänen avioliittonsa ja perheensä. Aarnion mukaan hänen naistuttavansa kuulusteluihin ei ole muuta syytä.

Oikeudessa puitiin edelleen syyttäjän kirjallisia todisteita. Keskiviikkona oli esillä oikeudenkäynnin aikana tutkittuja asioita.

Syyttäjien mukaan Aarnio oli syksyllä 2011 eräänä päivänä käynyt tapaamassa Nurmijärvellä pitkään tuntemaansa naistuttavaa ja Pasilan miehen puhelimet olivat tällöin mukana. Niitä oli paikantunut läheiseen tukiasemaan.

Aarnio kiisti, että puhelimet olisivat olleet hänellä. Nurmijärvellä oli Aarnion mukaan paikka, jossa hänen alaisensa tapasivat tietolähteitä. Puhelimet ovat olleet Aarnion mukaan näillä dekkareilla.

- Tuohon aikaan minulla ei ole ollut noita liittymiä. Nämä paikannukset eivät liity naishenkilöön.

Syyttäjä huomautti, että alaiset eivät ole olleet tuolloin töissä.

- Työvuorot eivät vaikuta mitenkään, Aarnio sanoi. Huumepoliisissa on tehty hänen mukaansa paljon töitä vapaa-aikana.

Syyttäjä ihmetteli oliko tämä tämä pääsääntö huumepoliisissa.

- Niin se on. Voitte jankata tätä maailman tappiin. Laitoksen johdossa tiedetään tämä.

”Julkinen vihamies”

Aarnion mukaan kyse ei ole salaisesta suhteesta, joka olisi selvinnyt mereen pudonneesta puhelimesta löytyneistä tekstiviesteistä.

- Näin vääriintyneesti asiat voivat mennä. Olen ollut kuuntelussa kuukauden ennen kiinniottoa ja yhteydessä tuttavaan tuolloin.

Aarnio kritisoi vahvasti myös keskusrikospoliisia ja nimesi yhden tutkinnassa mukana olleen tutkinnanjohtajan huumepoliisin julkiseksi vihamieheksi.

- Naishenkilön kuulustelemisella pyritään avioliittoni ja perheen rikkomiseen. Se on hyvä yritys, mutta ei tule onnistumaan.

Lue myös:

    Uusimmat