Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

9.9. Pekoniin käärittyä possunfileetä ja paistettua omenaa

pekoniin käärittyä possunfileetä ja paistettua omenaa
pekoniin käärittyä possunfileetä ja paistettua omenaaRuokala
Julkaistu 09.09.2005 00:00(Päivitetty 09.09.2005 15:13)

Pekoniin kääritty porsaanfilee

  • 800 g porsaan sisäfileetä
  • 4 siivua pekonia
  • timjamia
  • suolaa
  • mustapippuria

Leikkaa sisäfileestä neljä saman kokoista palaa. Nuiji ne kevyesti kämmenellä pihvin muotoon. Kääri jokaisen ympärille pekoniviipale ja kiinnitä tikulla. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla sekä timjamilla. Paista pannulla pihvien pintaan kaunis väri. Jatka kypsentämistä 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Paistetut omenat

  • 5 kiinteää omenaa
  • nokare voita
  • 2 tl sokeria
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori omenat ja leikkaa ne lohkoiksi. Sulata voi pannulla ja ripottele mukaan sokeri. Anna sokerin sulaa ja lisää omenat pannulle. Paista omenat kypsiksi niin, että niihin kuitenkin jää purutuntumaa. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.

Basilika-perunasose

  • 8 jauhoista perunaa
  • 2 rkl voita
  • 2-3 dl maitoa
  • suolaa ja pippuria
  • 2-3 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • Keitä perunat kypsiksi ja valuta vesi hyvin pois. Kuumenna maito ja sulata sinne voi. Soseuta perunat ja lisää joukkoon kuumaa kermaa niin, että saat sopivan paksuista sosetta. Mausta sose suolalla ja pippurilla ja sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu basilika. Tarkista maku.

    Reseptit: Henri Alén / Ruokala

    Lisää aiheesta:

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissäKyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliinSaksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • Eilen19:19
      Viiden jälkeen

      Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

    • Eilen18:55
      Linnan juhlat

      Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

    • Eilen16:45
      Ruokaniksit

      Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

    • Eilen13:27
      Takaisinvedot

      Poista tämä akkulaturi käytöstä

    • Eilen11:14
      Ruoka

      Nyt iski fetakriisi