8 ruokaa – näillä saat sutinaa sänkyyn!

Tiesitkö että tietyillä ruoilla on todettu olevan lemmenleikkeihin kannustavia vaikutuksia? Seuraavan kerran mennessäsi ruokaostoksille mieti tarkemmin mitä ostat. Valitse nämä herkut koriisi kaupan hyllyltä ja syö seksielämäsi kuntoon.

Tuntuuko talvi tappavan joskus seksuaalisen halukkuutesi? Kokeile näitä luonnon lemmenlääkkeitä ja pistä petipuuhiin uutta puhtia! Yllätä rakkaasi vaikkapa ystävänpäivän kunniaksi.

1. Lakritsi

Jos sinulla on vaikeuksia saada intohimoasi syttymään, mutustele lakritsia. Lakritsin on sanottu saavan veren kiertämään vartalossa, jonka puolestaan pitäisi saada sinut enrgisoitumaan. Smell and Taste Treatment and Research Foundationin mukaan lakritsin on todistettu toimivan naisilla myös lemmenlääkkeen tavoin: pelkkä lakritsin tuoksu saa naisten seksuaalisen vireystason nousemaan.

2. Osterit

Osterit ovat tunnettu lemmenlääke. Syy ostereiden seksuaalisuutta aktivoivaan voimaan lienee sinkissä. Sinkki auttaa tuottamaan testosteronihormonia joka edesauttaa genitaalialueen terveyttä. Miehillä sinkki auttaa lisäämään sperman määrää ja naisilla sinkki auttaa erittämään liukastetta, joka puolestaan lisää seksuaalista mielihyvää.

3. Pinaatti

Pinaatti sisältää lihaksia rentouttavia magnesiumia ja kalsiumia. Nämä raaka-aineet auttavat rentouttamaan lihaskuituja ja edesauttamaan tervettä verenkiertoa. Rentoutunut keho on ensimmäinen askel matkalla seksuaaliseen virkeyteen.

4. Suklaa

Suklaata sanotaan myös seksin korvikkeeksi, eikä syyttä. Kaakao lisää välittömästi phenylethylamine- nimisen kemikaalin tuottamista. Tämä puolestaan lisää mielihyvää ja saa sinut tuntemaan olosi rauhalliseksi ja tyydyttyneeksi. Koska seksuaalisen halukkuuden puute on yhteydessä hermoihin ja stressiin, voidaan suklaan uskoa auttavan sinut otolliseen mielentilaan seksiä varten.

5. Lohi

Oletko usein huonolla päällä tai allapäin? Tähän syynä saattaa olla omega 3-rasvahappojen puute. Huonotuulisena tuskin jaksat innostua myöskään seksistä. Syö siis ruokia joissa on runsaasti omega-3 rasvahappoja. Niitä saat parhaiten syömällä kalaruokia, joista erityisen tehokas on lohi. Rasvahapot lisäävät kehoosi serotoniinia, joka auttaa kehoa rentoutumaan, parantaa mielialaasi ja virittää sinut intohimoisiin tunnelmiin.

6. Avocado ja persilja

Avocadosta ja persiljasta uskotaan olevan apua pahanhajuisen hengityksen poistamiseen. Avocado tappaa entsyymejä jotka aiheuttavat pahanhajuista hengitystä. Raikas hengitys puolestaan on romanttisten hetkien kannalta ensiarvoisen tärkeää.

7. Happamat hedelmät

Makeat mutta happamat hedelmät kuten ananas, appelsiini, mango ja sitruuna vaikuttavat kehosi erittämien nesteiden tuoksuun ja makuun. Kehosi luonnollinen tuoksu on siis parhaimmillasi syötyäsi hedelmiä. Jos mielessäsi ovat petipuuhat, välttele mausteisia ruokia.

8. Banaani

Banaani lisää miesten seksuaalista halukkuutta sen sisältämien entsyymien takia. Banaaneissa on lisäksi runsaasti B-vitamiinia, joka lisää kehon energiatasoja. B-vitamiini ja banaanin myös sisältämä potassiumi puolestaan ovat oleellisia seksihormoonien tuotannolle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja