8.6.2004 Kalkkunapihvit, paistettuja herkkusieniä ja tomaattikastiketta (4 annosta)
Julkaistu 08.06.2004 06:00(Päivitetty 08.06.2004 13:01)
KalkkunajauhelihapihvitCopyright MTV Oy 2004
Kalkkunapihvit
400 g kalkkunajauhelihaa
1 sipuli
1 dl kermaviiliä
suola
valkopippuri
tuoretta salviaa ja kirveliä
Hienonna sipuli ja kuullota silppu kevyesti öljyssä, jäähdytä. Hienonna yrtit ja sekoita kaikki raaka-aineet tasaiseksi taikinaksi, mausta. Paista koepihvi ja tarkista maku. Muotoile taikinasta pieniä pihvejä ja paista pannulla tai grillissä kypsiksi.
Tomaattikastike
1 tlk murskattua tomaattia
1 valkosipulinkynttä
suolaa
valkopippuria
oliiviöljyä
Laita tomaattimurska kattilaan ja lisää joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet. Mausta suolalla sekä valkopippurilla ja anna hautua hetki. Voit halutessasi sekoittaa kastikkeen tasaiseksi sauvasekoittimella.
Lisäksi
1 rasia (n. 200g) herkkusieniä
voita
tagliatelle- pastaa
suolaa
Paista pienet herkkusienet kuumalla pannulla voissa. Keitä tagliatelle kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Tarjoa pihvit herkkusienten, kastikkeen ja tagliatellen kera.