50-vuotias huippumalli Stella Tennant teki itsemurhan – kamppaili mielenterveysongelmien kanssa

6:11
Itsetuhoiset ajatukset ovat yleistyneet jopa lapsilla – näin toimii kriisipuhelin, jonka tarve on kasvanut

Huippumallin läheiset toivovatkin, että mielenterveysongelmista alettaisiin puhua enemmän. 

Huippumalli Stella Tennant kuoli viime kuussa 50-vuotiaana. Lähipiiri on vahvistanut, että Tennant kärsi mielenterveysongelmista ja kuoli oman käden kautta. Asiasta kertoo muun muassa Daily Mail.

Tennant kuoli kotonaan Dundeen-kaupungissa Skotlannissa 22. päivä joulukuuta. Hän teki mittavan uran mallina, kuten Calvin Kleinin, Chanelin, Hermesin ja Burberryn mainoskampanjoissa. 

Perhe on kertonut julkisessa lausunnossaan, että Tennent kosketti luovuudellaan, älykkyydellään ja huumorillaan monia ihmisiä. Lausunnossa kerrottiin, että Tennant oli tuntenut vointinsa huonoksi jo jonkin aikaa. 

– Tunnemme syvää surua ja epätoivoa siitä, että lähimmäisen rakkaudesta huolimatta, hän oli kykenemätön jatkamaan, perheen edustaja totesi The Daily Telegraphin haastattelussa. 

Tennantin läheiset toivovat, että heidän yksityisyyttänsä kunnioitettaisiin. Lähde kertoo, että perhe pitää tärkeänä sitä, että mielenterveyteen liittyviä asioita tuotaisiin tietoisemmaksi.

Tennantia jäivät kaipaamaan hänen entinen aviomiehensä David Lasnet sekä heidän neljä lastansa Marcel, Cecily, Jasmine ja Iris, jotka ovat ikähaarukaltaan 15–22. Pariskunta erosi elokuussa 21 vuoden yhdessäolon jälkeen. 

Tennantin ensimmäiset kansikuvaukset olivat vuonna 1993, kun hän poseerasi Vogue-lehdelle. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja