45-vuotiaalla Marissa Tomeilla vartalo kuin teinitytöllä

Näyttelijä Marissa Tomeita ei ikinä uskoisi 45-vuotiaaksi. Tähden kroppa on kuin teinitytön. Näyttelijä paljastaa Shape-lehdelle kauneutensa salaisuuden.

Tomei on ollut parrasvaloissa kauan. Näyttelijä voitti 18 vuotta sitten Oscarin parhaasta sivuroolista elokuvassa My Cousin Winny. Elokuvakriitikko Rex Reed pani aluilleen huhun, jonka mukaan Oscar-kirjekuoren avannut Jack Palance olisi sanonut vahingossa voittajan nimen väärin. Tomei piti huhua äärimmäisen loukkaavana.

Kuva: Getty Images, Charley Gallay

Kuva: Getty Images, Frazer Harrison

Tänä vuonna Tomei esiintyy elokuvassa Cyrus, jossa hän näyttelee parikymppisen pojan yksinhuoltajaäitiä. Uskomattoman nuorekas näyttelijä näyttää melkein liian nuorelta rooliinsa.

Tanssia ja erotiikkaa

Tomein uskomattoman vartalon salaisuus on terveellisissä elämäntavoissa. Näyttelijä aloittaa päivänsä aina samalla tavalla: juomalla lasin kuumaa vettä sitruunalla.

– En juo ikinä kahvia. Minulla saattaa kestää vähän kauemmin saada itseni käyntiin kuin muilla, mutta veden juominen tuntuu todella puhdistavalta aamuisin, Tomei kertoo.

Kuva: Getty Images, Theo Wargo

Kuva: Getty Images, Frazer Harrison

Aamiaiseksi tähti nauttii keitettyjä kanamunia oliiviöljyn tai mysliä tuoreiden marjojen tai jogurtin kera.

Joka viikonloppu Tomei suuntaa poikaystävänsä, näyttelijä Logan Marshall-Greenin kanssa hakemaan paikallisia elintarvikkeita. Kyse ei ole vain kaupassa käymisestä, vaan siitä, että hän voi nauttia terveellisestä ruoasta ja näkee, kuka sitä tuottaa. Reissu on myös hyvää ulkoilua.

Kaunotar osallistuu kerran viikossa naisille suunnatulle tunnille, joka yhdistää meditaatiota, musiikkia ja tanssia.

– Saan siitä vapauden tunteen. Siinä saa kosketuksen sisimpäänsä, tähti kertoo.

Tomei on harrastanut myös joogaa ja vatsatanssia, joka pitää tähden mukaan naisen uskomattomassa kunnossa ja parantaa lisääntymiskykyä.

Näyttelijä vannoo liikunnallisen elämäntavan nimeen, mutta ei halua elämän olevan pelkkää suorittamista. Hän haluaa myös nauttia elämästä.

– Joskus on kivaa vain juoda viiniä ja harrastaa seksiä. Se on parasta leikkiä mitä tiedän, tähti paljastaa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: shape.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat