45 minuuttia: Näin yksityisetsivä seuraa pettäjää

Illan 45 minuuttia -ohjelma paljastaa sen, millä tavoin pettäjän seuraaminen tapahtuu.

Suomessa yksityisetsivän töitä tekee jo yli 100 henkeä. Puolet etsivistä tekee töitä yksityisissä etsivätoimistoissa. Toinen puoli tutkii asioita yritysten ja vakuutusyhtiöiden palkkaamina.

45 minuuttia -ohjelma tilasi Teuvo Paanaselta tyypillisen pettäjän seuraamiskeikan, jonka toimintaa kuvausryhmä seurasi viime perjantai-iltana Helsingissä.

Yksityisetsivä Teuvo Paanasen asiakkaista suurin osa on uskottomuusepäilyjä. Paananen on seurannut pettämisestä epäiltyjä esimerkiksi ruotsinlaivalle, Lappiin ja jopa Kanarian saarille. Keikkaa olisi ollut jopa Gambiaan saakka.

– Aika isossa prosentissa uskottomuusepäilyissä ei ole mitään perää, mutta jos epäily herää, niin se voi sairastuttaa ihmisen. Varma tieto asian todellisesta laidasta helpottaa. Tässä joutuu välillä olemaan parisuhdeterapeuttina, toteaa Paananen.

Kuljettajan töitä tehnyt Paananen sai idean yksityisetsivän työstä katsoessaan amerikkalaista televisio-ohjelmaa. Nyt hänellä on useita avustajia tekemässä seurantatöitä. Paanasen mukaan työsarka on laajentunut uskottomuusepäilyistä kadonneiden etsimiseen ja yritysten työntekijöiden seuraamiseen.

Yksityisetsivän työssä haasteellista ja jännittävintä on ihmisten seuraaminen huomaamatta.

45 minuuttia yksityisetsivän kanssa kyttäyskeikalla kello 20.05

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja