Voit valmistaa pihvit broilerinrintapaloista sellaisenaan paistamalla ja maustamalla tai nuijimalla ne ensin kevyesti kalvon välissä tai valmistamalla pihvit broilerijauhelihasta.
Broileripihvit (6 kpl)

Voit valmistaa pihvit broilerinrintapaloista sellaisenaan paistamalla ja maustamalla tai nuijimalla ne ensin kevyesti kalvon välissä tai valmistamalla pihvit broilerijauhelihasta.

350 g broilerijauhelihaa 
1 pieni sipuli + 2 tl öljyä 
1 iso (100g) porkkana 
1 pieni muna 
1/2-1/4 tl rakunaa 
noin 1/2 tl suolaa 
musta- tai valkopippuria 
paistamiseen juoksevaa margariinia tai voimariinia
1. Silppua sipuli ja kypsennä sitä hetki mikrossa tai kuullota pannulla öljyn kanssa. 
2. Raasta porkkana hienoksi raasteeksi. 
3. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi. 
4. Nosta lastalla nokareita pannulle ja painele ne litteiksi. Paista pihvit keskilämmöllä molemmin puolin yhteensä 6-8 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai pastan ja sienipeston ja esim. kukkakaalin kanssa.

n. 300 g herkkusieniä 
2 valkosipulinkynttä puristettuna 
1 dl manteleita tai pähkinöitä esim. saksanpähkinöitä
0,5 dl parmesaaniraastetta 
1-2 ruukkua persiljaa 
3-4 rkl (kylmä)puristettua rypsiöljyä 
ripaus suolaa 
mustapippuria 
tilkka sitruunamehua
1. Leikkaa sienet kahtia tai viipaloi ne koosta riippuen. Paahda ne kevyesti pannulla niin että enin neste haihtuu. 
2. Kaada ne ja muut aineet monitoimikoneen kulhoon ja sekoita tasaiseksi mutta ei liian hienoksi. Jos haluat manteleista oikein hienona, jauha ne ensin koneessa.
Energia: 730 kJ / 175 kcal   
Prot. 17 g,  hh  2 g,  ra. 11 g
Energia: 690 kJ / 165 kcal   
Prot. 5 g,  hh  3 g,  ra. 15 g
Laskelmat on tehty käyttäen Aivo Finland Oy:n ravintolaskentaohjelmia.