30.7.2004 Viinimarja-broileripata (4 annosta)

  • 2 punasipulia
  • 4 dl mustaviinimarjoja
  • 4 marinoimatonta broilerin rintaleikettä
  • pippuria ja suolaa
  • 2 rkl voita
  • 4 dl vahvaa kanalientä
  • 2 rkl hunajaa

Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi. Ruskista broilerinpalat voissa kuumassa pannussa kummaltakin puolelta. Lisää pannuun sipulinlohkot ja kuullota niitä muutama minuutti. Siirrä broilerin palat ja sipulit uunivuokaan. Lisää joukkoon mustaviinimarjat, kuuma kanaliemi ja hunaja. Hauduta pataa uunissa 175 asteessa noin puoli tuntia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja