3.6.2004 Kirkas rantakalakeitto (4 annosta)

  • 500-600 g muikkuja/ ahvenfileitä
  • 0,5 kg uusia perunoita
  • 3 kevät sipulia tai sipulin varsia
  • 1.5l vettä/kalalientä
  • 2 laakerinlehteä
  • kourallinen tilliä
  • suolaa

Halkaise perunat ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan perunat, sipuli, laakerinlehdet ja vesi. Keitä kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Mausta keitto suolalla ja lisää joukkoon kalat sekä tilli. Hauduta keittoa kannen alla n. 10-15 minuuttia. Tarjoa ruisleivän kera.

Resepti: Samuli Wirgentius / Ruokala

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja