3.6.2004 Kirkas rantakalakeitto (4 annosta)

Rantakalakeitto
RantakalakeittoCopyright MTV Oy 2004
Julkaistu 03.06.2004 06:00(Päivitetty 03.06.2004 11:30)
  • 500-600 g muikkuja/ ahvenfileitä
  • 0,5 kg uusia perunoita
  • 3 kevät sipulia tai sipulin varsia
  • 1.5l vettä/kalalientä
  • 2 laakerinlehteä
  • kourallinen tilliä
  • suolaa

Halkaise perunat ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan perunat, sipuli, laakerinlehdet ja vesi. Keitä kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Mausta keitto suolalla ja lisää joukkoon kalat sekä tilli. Hauduta keittoa kannen alla n. 10-15 minuuttia. Tarjoa ruisleivän kera.

Resepti: Samuli Wirgentius / Ruokala

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle