Mainos

3.6.2004 Kirkas rantakalakeitto (4 annosta)

  • 500-600 g muikkuja/ ahvenfileitä
  • 0,5 kg uusia perunoita
  • 3 kevät sipulia tai sipulin varsia
  • 1.5l vettä/kalalientä
  • 2 laakerinlehteä
  • kourallinen tilliä
  • suolaa

Halkaise perunat ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan perunat, sipuli, laakerinlehdet ja vesi. Keitä kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Mausta keitto suolalla ja lisää joukkoon kalat sekä tilli. Hauduta keittoa kannen alla n. 10-15 minuuttia. Tarjoa ruisleivän kera.

Resepti: Samuli Wirgentius / Ruokala

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.