Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

28.9. Tulinen broilerikeitto

tulinen broilerikeitto
tulinen broilerikeittoRuokala
Julkaistu 28.09.2005 00:00(Päivitetty 30.09.2005 10:51)

Tulinen broilerikeitto

  • 2 rkl öljyä
  • 3 - 4 valkosipulinkynttä
  • 300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 - 2 rkl currya
  • 1,5 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 1-2 kanaliemikuutiota
  • noin 1 l vettä
  • 1 pussi herne-maissi-paprikasekoitusta
  • 1 tlk ruokakermaa
  • ripaus mustapippuria
  • noin 1 rkl basilikaa
  • (suolaa)

Kuullota murskatut valkosipulinkynnet miedolla lämmöllä öljyssä kattilan pohjalla. Sekoita joukkoon curry ja broilerisuikaleet, paista ne kevyesti lastalla käännellen. Lisää riisit, viipaloidut herkkusienet, liemikuutiot ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää herne-maissi-paprikasekoitus. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla kymmenisen minuuttia. Sekoita joukkoon ruokakerma, mustapippuri ja basilika. Hauduta vielä viitisen minuuttia. Lisää tarvittaessa suolaa.

Resepti: Riku Lounasvaara ja Tuukka Palomäki
(7-luokkalaisten broileriresepti-kilpailun voittajat)

Lisää aiheesta:

Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä"Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takarajaTyönantajan joululahjassa voi piillä kurja veroyllätys – näin vältät sudenkuopat
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:02
    Vakuutukset

    Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"

  • 17:44
    Jouluruoka

    Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!

  • 14:45
    Sauna

    Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä

  • 12:27
    Elektroniikka

    "Ensimmäinen latauskerta on kriittinen" – tarkkana jouluostoksilla, halpatuotteissa piilee turvallisuusriski!

  • 09:04
    Joulukinkku

    Kuinka kauan joulukinkku säilyy? Martat: Tämä on ehdoton takaraja