Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

28.9. Tulinen broilerikeitto

tulinen broilerikeitto
tulinen broilerikeittoRuokala
Julkaistu 28.09.2005 00:00(Päivitetty 30.09.2005 10:51)

Tulinen broilerikeitto

  • 2 rkl öljyä
  • 3 - 4 valkosipulinkynttä
  • 300 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 - 2 rkl currya
  • 1,5 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 1-2 kanaliemikuutiota
  • noin 1 l vettä
  • 1 pussi herne-maissi-paprikasekoitusta
  • 1 tlk ruokakermaa
  • ripaus mustapippuria
  • noin 1 rkl basilikaa
  • (suolaa)

Kuullota murskatut valkosipulinkynnet miedolla lämmöllä öljyssä kattilan pohjalla. Sekoita joukkoon curry ja broilerisuikaleet, paista ne kevyesti lastalla käännellen. Lisää riisit, viipaloidut herkkusienet, liemikuutiot ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää herne-maissi-paprikasekoitus. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla kymmenisen minuuttia. Sekoita joukkoon ruokakerma, mustapippuri ja basilika. Hauduta vielä viitisen minuuttia. Lisää tarvittaessa suolaa.

Resepti: Riku Lounasvaara ja Tuukka Palomäki
(7-luokkalaisten broileriresepti-kilpailun voittajat)

Lisää aiheesta:

Näitä tuttuja valmisruokia suomalainen suosii joulupöydässä – pakastepitsojenkin menekki kasvaa pyhinäKuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassaInhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:30
    Jouluruoka

    Näitä tuttuja valmisruokia suomalainen suosii joulupöydässä – pakastepitsojenkin menekki kasvaa pyhinä

  • 08:41
    Ravitsemus

    Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"

  • 06:37
    Asian ytimessä.doc

    Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassa

  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"