27.2. Kreolilainen gumbo

  • 400 g broilerin fileesuikaleita
  • 200 g isoja katkarapuja
  • 100 g mausteista makkaraa (chorizoa)
  • 2 paprikaa
  • 1 iso sipuli
  • 5 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tlk maustettua tomaattimurskaa
  • 2-3 dl kanalientä
  • pala varsiselleriä
  • cajun-maustetta
  • suolaa
  • tuoretta chiliä

Paloittele kuoritut sipulit, paprikat sekä varsiselleri ja kuullota ne pannussa. Lisää sekaan fileesuikaleet, paloiteltu makkara, tomaattipyree ja mausteet. Kaada tomaattimurska ja kanaliemi pataan ja anna hautua n. 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää lopuksi katkaravut. Tarjoile lämpimän vaalean leivän tai riisin kera.

Resepti: Alex Nurmi

Lue myös:

    Uusimmat