20.9. Makkaratalkoot kotona, valmistetaan Chorizo-makkaraa

Chorizo

  • 1 kg karkeaksi jauhettua rasvaista possua
  • 1 prk tomaattipyreetä (2 rkl)
  • 25 g suolaa
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 2 rkl paprikajauhetta
  • 4 valkosipulin kynttä
  • kuivattua chiliä
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • mustapippuria
  • 2 m lampaansuolia

Murskaa valkosipulin kynnet. Vaivaa ainekset keskenään hyvin. Ole varovainen chilin kanssa, lisää sitä pienissä erissä ja paista pannulla koepala maun tarkistamiseksi. Pursota massa suoleen ja anna vetäytyä. Hauduta kuumassa vedessä esikypsiksi ja paista tai grillaa tarjolle pantaessa. (Muista säilyttää suoli runsaassa vedessä.)

Resepti: Henri Alén / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja