Mainos

20.9. Makkaratalkoot kotona, valmistetaan Chorizo-makkaraa

Chorizo

  • 1 kg karkeaksi jauhettua rasvaista possua
  • 1 prk tomaattipyreetä (2 rkl)
  • 25 g suolaa
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 2 rkl paprikajauhetta
  • 4 valkosipulin kynttä
  • kuivattua chiliä
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • mustapippuria
  • 2 m lampaansuolia

Murskaa valkosipulin kynnet. Vaivaa ainekset keskenään hyvin. Ole varovainen chilin kanssa, lisää sitä pienissä erissä ja paista pannulla koepala maun tarkistamiseksi. Pursota massa suoleen ja anna vetäytyä. Hauduta kuumassa vedessä esikypsiksi ja paista tai grillaa tarjolle pantaessa. (Muista säilyttää suoli runsaassa vedessä.)

Resepti: Henri Alén / Ruokala

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.