Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

2.8. Grillattua kotijuustoa ja pitaleipää grillissä

Julkaistu 02.08.2007 00:00
  • 2 pkt kotijuustoa
  • 1 pkt, noin 150 g pekonia

Leikkaa kotijuustosta pitkulaisia siivuja. Kääri ne pekoniin ja grillaa niin kauan, että pekoni on hieman ruskistunut. Kuumenna lopuksi pitaleivät grillissä ja täytä ne grillatulla juustolla, kastikkeella ja tomaatti-kukkakaalisalaatilla.

Kylmä jogurttikastike

  • 2 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 pieni punasipuli
  • suolaa

Silppua punasipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Pidä kylmässä tarjoiluun asti. Tarjoile pitaleivän välissä.

Tomaatti-kukkakaalisalaatti

  • 0,5 pieni kukkakaali
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 dl silputtuja yrttejä esim. persiljaa ja basilikaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • sormisuolaa
  • mustapippurirouhetta

Irrota kukkakaalista kukinnot ja silppua ne hienoksi. Kuutioi kirsikkatomaatit ja silppua yrtit. Sekoita kukkakaali, tomaatit ja yrtit ja mausta ne öljyllä, etikalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoile pitaleivän välissä.

Reseptit: Sanna Miettunen

Lisää aiheesta:

Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissäKyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliinSaksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:19
    Viiden jälkeen

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

  • Eilen18:55
    Linnan juhlat

    Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

  • Eilen16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • Eilen13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • Eilen11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi