Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

19.3.2004 Kanankoipia ja caponata-vihanneksia sekä valkosipulileipää (4 annosta)

Julkaistu 19.03.2004 06:00(Päivitetty 19.03.2004 14:15)

Kanankoivet

KanankoivetCopyright MTV Oy 2004

Kanankoivet

  • 4 kpl broilerin koipireisiä
  • 2 oksaa timjamia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ½ sitruunan mehu
  • oliiviöljyä
  • suola
  • sokeria
  • valkopippuria

Tee koipireisiin viiltoja veitsellä ja hiero pintaan sitruunamehua, murskattua valkosipulia sekä hienonnettua timjamia. Mausta vielä suolalla ja pippurilla. Anna koipien maustua hetki. Sipaise koipien pintaan lopuksi oliiviöljy ja lado koivet uunivuokaan. Kypsennä uunissa 180 asteessa noin 40 minuuttia. Lisää päälle puolitetut kirsikkatomaatit ja jatka paistamista noin 10 minuuttia.

Caponata-vihannekset

  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • ½ varsiselleri
  • ½ kesäkurpitsaa
  • ½ munakoiso
  • 2 rkl kaprista
  • suolaa
  • oliiviöljyä
  • valkopippuria
  • timjamia
  • kuivattua chiliä

Lohko kaikki vihannekset reiluiksi lohkoiksi. Ripottele munakoisolohkoille hieman suolaa ja anna niiden itkettyä hetki. Painele lohkot kuiviksi talouspaperilla. Paista munakoisot oliiviöljyssä, lisää sipuli ja paista hetki. Lisää sitten muut kasvikset sekä mausteet ja hauduta kypsäksi omassa liemessään miedolla lämmöllä.

Valkosipulileipä

  • 1 patonki
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 pallo mozzarellaa
  • persiljaa
  • valkopippuria

Murskaa valkosipulit ja hienonna persilja. Leikkaa viiltoja patonkiin noin 3 cm välein. Viipaloi mozzarella ohuiksi viipaleiksi ja sivele ne valkosipuli-persiljamurskalla. Laita jokaiseen patongin viiltoon maustettu mozzarellaviipale. Kuumenna uunissa kanan kanssa viimeiset 10 minuuttia.

Reseptit: Jyrki Sukula/ Ruokala

Lisää aiheesta:

Kiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta"Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisestaSaako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kiviKatariina Räikkösen Linnan juhlien asussa oli tärkeä viesti – tunnistitko?Miehet eivät kuuntele? Tutkimus: Kissat joutuvat maukumaan miehille enemmän kuin naisille
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:01
    Vitamiinit

    Kiinnitä huomiota yhteen oleelliseen seikkaan ostaessasi vitamiinivalmistetta

  • 17:01
    Koirat

    "Ei ole lahjomista": Kokenut koiratutkija korjaa harhaluulon koirien kouluttamisesta

  • 16:38
    Ruoka

    Saako piparitaikinaa oikeasti syödä raakana?

  • 14:37
    Ruokaniksit

    Tässä on taatusti yksinkertaisin tapa poistaa avokadon kivi

  • 14:13
    Vammaiset

    Katariina Räikkösen Linnan juhlien asussa oli tärkeä viesti – tunnistitko?