Ajokiellossa ollut 18-vuotias mies loukkaantui vakavasti Kajaanissa – kaahasi moottoripyörällä pakoon poliisia ja törmäsi lopulta sivullisen autoon

Nuori mies kaahasi moottoripyörällä poliisia pakoon Kajaanissa torstai-iltana, kertoo poliisi. Tilanne käynnistyi puoli yhdeksän jälkeen.

Kajaanin poliisin partio havaitsi partioinnin yhteydessä Kehräämöntiellä liikenteessä olevan rekisterikilvettömän moottoripyörän ja kääntyi sen perään.

Moottoripyöräilijä lähti pakenemaan poliisia kohti Sotkamontietä ja kovimmillaan sen nopeus oli 140 kilometriä tunnissa. Alueella oli 50 kilometrin nopeusrajoitus.

Moottoripyörä törmäsi Vienankadun ja Sotkamontien risteyksessä sivullisen kuljettaman auton etuosaan. Auto oli ajanut vihreällä valolla Vienankadun suunnasta.

Moottoripyörää kuljettanut 18-vuotias kajaanilaismies oli ajokiellossa ja hän loukkaantui onnettomuudessa vakavasti. Ensihoito kuljetti hänet sairaalaan.

Moottoripyöräilijää epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan.

Lue myös:

    Uusimmat