18-vuotiaan Tessan raaka surma kuohuttaa USA:ssa – puukottajaksi epäillään 14-vuotiasta teiniä, joka onnistui pakenemaan matkalla poliisiasemalle

0:46
Vain 18-vuotias Tessa Majors kuoli kolmen teinipojan yrittäessä ryöstää hänet. Majorsille pidettiin muistotilaisuus New Yorkissa.

18-vuotiaan opiskelijan raaka surma puhuttaa edelleen Yhdysvalloissa. Teosta epäillyt ovat vain teini-ikäisiä poikia.

Tessa Majors, 18, oli viime viikon keskiviikkoiltana kävelemässä yliopistonsa viereisen Morningside-puiston läpi New Yorkissa Manhattanilla, kun kolme teini-ikäistä poikaa yritti ryöstää hänet.

Tilanne päättyi puukotukseen. Majorsia lyötiin teräaseella useita kertoja. Hyökkääjät pakenivat ja puukotetuksi tullut Majors pystyi liikkumaan puistosta kadulle, josta kampuksen turvamies lopulta löysi hänet.

Majors menehtyi myöhemmin vammoihinsa.

Poliisi pidätti perjantaina kaksi teiniä, 13- ja 14-vuotiaat pojat, joita epäillään osallisuudesta tapahtumiin. Tekijöistä kolmannen, 14-vuotiaan pojan, uskotaan olevan varsinainen puukottaja.

CNN kertoo pojan olleen jo menossa antautumaan poliisille, kun hän karkasi häntä kuljettaneesta autosta. Poikaa etsitään edelleen.

Useiden medioiden, muun muassa Wall Street Journalin mukaan viranomaiset kertoivat eilen, että pidätetty 14-vuotias poika on päästetty vapaaksi.

Juttuun nimitetty tuomari puolestaan on vahvistanut, että asia etenee tuomioistuimessa.

Uhri valikoitui sattumalta

Kiinni saatujen teinipoikien mukaan he olivat menneet puistoon aikomuksenaan ryöstää ihmisiä. He seurasivat ensin puistossa kävellyttä miestä, mutta päätyivät ryöstämään nuoren Tessa Majorsin.

Majors opiskeli Morningsiden puiston lähellä sijaitsevassa Barnardin taidekoulussa. Puistoa on pidetty yleisesti turvallisena paikkana opiskelijoiden keskuudessa, mutta tänä vuonna ryöstöjen ja ryöstöyritysten määrä on tilastojen mukaan noussut.

Eri mediat kertoivat, että Tessa Majors opiskeli ensimmäistä vuottaan yliopistossa ja oli kiinnostunut muun muassa journalismista. Hän myös lauloi ja soitti vastikään esikoisalbuminsa julkaisseessa punk-yhtyeessä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja