Opiskelijatytön julma surma järkyttää New Yorkissa: Teosta epäillyt vain 13- ja 14-vuotiaita lapsia

18-vuotiaan opiskelijan Tessa Majorsin raaka surma on kuohuttaa tällä hetkellä Yhdysvalloissa. Teosta epäillyt ovat vain 13- ja 14-vuotiaita poikia.

Majors oli keskiviikkoiltana kävelemässä yliopistonsa viereisen Morningside -puiston poikki Manhattanilla, kun kolme teini-ikäistä poikaa yritti ryöstää hänet.

Kamppailu päättyi puukotukseen, ja Majorsia lyötiin teräaseella useita kertoja. 

Hyökkääjät pääsivät pakenemaan ja Majors pystyi liikkumaan puistosta kadulle, josta kampuksen turvamies lopulta löysi hänet.

Varsinainen puukottaja vielä karkuteillä  

Epäillyistä nuorin on vasta 13-vuotias, joka jäi torstaina kiinni liikuttuaan luvatta puiston lähellä sijaitsevassa rakennuksessa. Pojan kertomuksen perusteella poliisi pääsi myös toisen epäillyn jäljille, joka on 14-vuotias.

Tekijöistä kolmannen uskotaan olevan varsinainen puukottaja. Häntä poliisi ei ole vielä tavoittanut.

Pojan mukaan he olivat menneet puistoon aikomuksenaan ryöstää ihmisiä. He seurasivat ensin miestä, mutta päätyivät ryöstämään nuoren Tessan Majorsin.

Osavaltion lain mukaan 13-vuotias voitaisiin tuomita oikeudessa aikuisena, mutta koska hänen ei epäillä puukottaneen uhria, häntä kohdellaan alaikäisenä. Poika saa syytteet ryöstöstä ja aseen hallussapidosta.

New York Timesin mukaan Tessa Majors opiskeli ensimmäistä vuottaan yliopistossa ja oli kiinnostunut muun muassa journalismista. Hän myös lauloi ja soitti punk-bändissä, joka oli juuri julkaissut esikoislevynsä.

– Olemme järkyttyneitä kauniin ja lahjakkaan tyttäremme poismenosta. Olemme myös kiitollisia saamastamme tuesta eri puolilta maata, Majorsin perhe kertoi lausunnossaan perjantaina.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja