18-vuotiaan Ässät-vahdin debyytti päättyi painajaismaisesti reilussa minuutissa – entiseltä mestarivahdilta rohkaiseva viesti nuorukaiselle

1:09
Rasmus Korhosen debyytti päättyi pikaisesti Turussa.

18-vuotiaan Rasmus Korhosen SM-liigadebyytti päättyi reilussa minuutissa, kun TPS tykitti nuoren miehen vaihtoon. Entinen liigavahti Sinuhe Wallinheimo lähetti nuorelle veskarille rohkaisevan viestin.

Korhonen aloitti ensimmäistä kertaa Ässien tolppien välissä lauantaina TPS:ää vastaan pelattavassa ottelussa. Debyytistä muodostui kuitenkin painajaismainen, kun Markus Nurmi laukoi kiekon Korhosen selän taakse vain neljässä sekunnissa.

Toisen kerran verkko heilui, kun peli oli vanhentunut vain minuutin ja 20 sekuntia, kun Juhani Jasu nosti rystyltä TPS:n pikaisesti jo 2-0-johtoon. Ässät-luotsi Ari-Pekka Selin reagoi shokkialkuun vaihtamalla nuoren Korhosen pois maaliltaan.

18-vuotias maalivahtilupaus sai kuitenkin rohkaisevan viestin, kun SM-kultaa ja SM-pronssia omalla urallaan voittanut Sinuhe Wallinheimo antoi sympatiansa Korhoselle.

– Tänään sympatiapisteet menee nuorelle kaverille Poriin. Älä anna tämän lannistaa. Se on vain noin yksi minuutti elämästäsi. Pyyhi se pois mielestäsi ja työ jatkukoon, Wallinheimo viestittää Twitterissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja