Mainos

18.3. Raikas persikka-pasha

  • 200 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 prk sitruunalla maustettua rahkaa
  • 2 kananmunankeltuaista
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 dl mantelirouhetta
  • 1 dl rusinoita hienonnettuna
  • 150 g persikkapaloja (esim.säilyke)
  • 4 dl kuohukermaa

Vaahdota voi sekä sokerit isossa kulhossa ja lisää joukkoon rahka, keltuaiset, vaniljasokeri, mantelirouhe, rusinat sekä hienonnetut persikanpalat.

Sekoita seos hyvin ja lisää lopuksi vaahdotettu kerma varovasti sekoittaen.

Kaada pashaseos valumaan ohuella harsokankaalla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Kumoa pasha tarjolle seuraavana päivänä ja koristele se hedelmillä

Reseptit: Alex Nurmi

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.