172 senttiä pitkä malli painaa 52 kiloa – halusi rasvaimun

27-vuotias malli uskoi tarvitsevansa rasvaimua, vaikka käyttää koon 32 vaatteita. Kirurgin mukaan minirasvaimut ovat yleistymässä.

Malli NicoleSilva on amerikkalaista vaatekokoa kaksi, joka vastaa Suomessa noin kokoa 32. Silti hän kävi rasvaimussa, kertoo Daily Mail.

27-vuotias Silva pitää reisiään ongelma-alueena ja halusi kirurgin avulla päästä eroon reisien rasvasta.

– Rakastan kehoani. Minun on hyvin mukava olla kehossani. En usko, että on huono asia olla tietoinen siitä, että asioita voi aina parantaa. Vanhenen, joten paineet pysyä nuorena, hyväkuntoisena, laihana ja hyvännäköisenä ovat kovat. Takanasi on aina joku, joka haluaa työsi yhtä paljon kuin sinä, Silva kuvaili päätöstään The Today show -ohjelmassa.

Silva on noin 172 senttiä pitkä ja painaa 52 kiloa. Hänen tavallista rasvaimua hellemmän minirasvaimunsa tehneen tohtori DavidAmronin mukaan monilla toimenpiteeseen tulevilla asiakkailla ei ole paino-ongelmaa.

– Tuntuu, että joka toinen rasvaimupotilaani on laiha ja hyväkuntoinen. Joku voi olla laiha kuten Nicole, mutta hänellä voi silti olla suhteettomia, itsepäisiä rasva-alueita kehossaan. Hän voi olla täydellinen rasvaimupotilas, Amron sanoo.

"Rasvaimu ei laihduta"

Amronin mukaan rasvaimusta on liikkeellä paljon harhaluuloja, kuten että se olisi vain lihavien ja huonokuntoisten toimenpide.

– Rasvaimu ei laihduta, se on eräs harhaluuloista. Painonpudotus on potilaan vastuulla. Minun vastuullani rasvaimun suorittavana kirurgina on saattaa potilaan keho tasapainoon, Amron kuvaa Daily Mailin mukaan.

Trendi huolestuttaa monia. Glamour-lehden toimittaja CindiLeive on huolissaan täydellisyyden tavoittelusta.

– Minun mielestäni kannattaa olla varovainen. Kun alkaa korjata vikoja, joita kukaan muu ei näe, voi päätyä elämään sellaisen kehon kanssa, johon ei koskaan ole tyytyväinen, hän sanoo.


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja