Mainos

17.5. Mausteiset Broilerin siivet, feta-perunasalaatti ja banaani-currykastike

  • 800 g broilerinsiipiä
  • marinadi:
  • 1 tl kuivattua chiliä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl kurkumaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 3 rkl soijaa
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl rypsiöljyä
  • suolaa

Sekoita kaikki marinadin raaka-aineet keskenään sauvasekoittimella. Kaada siipien päälle ja sekoita hyvin. Anna marinoitua noin puoli tuntia. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ja kaada siivet leivinpaperin päälle uunipellille. Paista siipiä 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Mausta halutessasi lopuksi kevyesti suolalla.

Feta-perunasalaatti

  • 7 isoa perunaa
  • 1 punasipuli
  • nippu kevätsipulia
  • 150-200 g fetajuustoa
  • tilkka punaviinietikkaa
  • 0,5 dl öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori ja keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä ja viipaloi ne. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna kevätsipuli. Sekoita edellä mainitut ainekset keskenään ja lisää mukaan etikka, öljy sekä kevyesti murskattu fetajuusto. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.

Resepti: Henri Alén

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.