Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

17.5. Mausteiset Broilerin siivet, feta-perunasalaatti ja banaani-currykastike

Julkaistu 17.05.2006 00:00
  • 800 g broilerinsiipiä
  • marinadi:
  • 1 tl kuivattua chiliä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl kurkumaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 3 rkl soijaa
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl rypsiöljyä
  • suolaa

Sekoita kaikki marinadin raaka-aineet keskenään sauvasekoittimella. Kaada siipien päälle ja sekoita hyvin. Anna marinoitua noin puoli tuntia. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ja kaada siivet leivinpaperin päälle uunipellille. Paista siipiä 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Mausta halutessasi lopuksi kevyesti suolalla.

Feta-perunasalaatti

  • 7 isoa perunaa
  • 1 punasipuli
  • nippu kevätsipulia
  • 150-200 g fetajuustoa
  • tilkka punaviinietikkaa
  • 0,5 dl öljyä
  • suolaa
mustapippuria
  • Kuori ja keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä ja viipaloi ne. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna kevätsipuli. Sekoita edellä mainitut ainekset keskenään ja lisää mukaan etikka, öljy sekä kevyesti murskattu fetajuusto. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.

    Resepti: Henri Alén

    Lisää aiheesta:

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 19:08
      Silmäsairaudet

      Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

    • 18:15
      Kuohuviini

      Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

    • 17:15
      Juomat

      Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

    • 14:32
      Joulu

      Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

    • 11:59
      Liikenneturvallisuus

      Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."