Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

17.5. Mausteiset Broilerin siivet, feta-perunasalaatti ja banaani-currykastike

Julkaistu 17.05.2006 00:00
  • 800 g broilerinsiipiä
  • marinadi:
  • 1 tl kuivattua chiliä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl kurkumaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 3 rkl soijaa
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl rypsiöljyä
  • suolaa

Sekoita kaikki marinadin raaka-aineet keskenään sauvasekoittimella. Kaada siipien päälle ja sekoita hyvin. Anna marinoitua noin puoli tuntia. Pyyhi ylimääräinen marinadi pois ja kaada siivet leivinpaperin päälle uunipellille. Paista siipiä 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Mausta halutessasi lopuksi kevyesti suolalla.

Feta-perunasalaatti

  • 7 isoa perunaa
  • 1 punasipuli
  • nippu kevätsipulia
  • 150-200 g fetajuustoa
  • tilkka punaviinietikkaa
  • 0,5 dl öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Kuori ja keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Jäähdytä ja viipaloi ne. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna kevätsipuli. Sekoita edellä mainitut ainekset keskenään ja lisää mukaan etikka, öljy sekä kevyesti murskattu fetajuusto. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.

Resepti: Henri Alén

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Parhaat paketointiniksit: Näin käärit vaikka sukset joululahjaksi!Suomalainen jouluruoka on suolaista ja rasvaista – sydänlääkärin vinkit herkkupöytäänTässä on oikea tapa leikata graavilohiSydänkohtauksen riski nousee huomattavasti jouluaattona – lääkäri listaa kolme syytä"Seeprajuominen" on nyt selkeä ilmiö joulupöydässäJoulupöydän juustot kuntoon: Asiantuntija kertoo, miksi paksukaan homekerros ei aina ole vaarallinen

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 07:50
    Joulu

    Parhaat paketointiniksit: Näin käärit vaikka sukset joululahjaksi!

  • 06:39
    Sydänterveys

    Suomalainen jouluruoka on suolaista ja rasvaista – sydänlääkärin vinkit herkkupöytään

  • Eilen18:56
    Jouluruoka

    Tässä on oikea tapa leikata graavilohi

  • Eilen17:59
    Sydänterveys

    Sydänkohtauksen riski nousee huomattavasti jouluaattona – lääkäri listaa kolme syytä

  • Eilen16:44
    Jouluruoka

    "Seeprajuominen" on nyt selkeä ilmiö joulupöydässä