Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

16.3.2004 Silakkapihvit, pestoperunaa ja porkkana-sellerisalaattia

Julkaistu 15.03.2004 14:43(Päivitetty 16.03.2004 13:35)

Silakkapihvit

Copyright MTV Oy 2004

Silakkapihvit (4 annosta)

  • 600 g silakkafileitä (32 kpl)
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • 1 pieni sipuli
  • 1 puntti tilliä
  • voita
  • 2 dl ruisjauhoja
  • valkopippuria
  • suolaa
  • 1 sitruunanmehu

Hienonna sipuli ja keitetyt kananmunat sekä tilli. Hauduta sipuli pehmeäksi voissa, lisää sitruunan mehu loppuvaiheessa, mausta seos suolalla ja valkopippurilla, jäähdytä. Lisää kananmuna ja tilli sipulin joukkoon. Sekoita ruisjauhoihin suolaa ja levitä jauhot uunipellille. Lado silakat jauhojen päälle nahkapuoli alaspäin ja mausta niiden pinta suolalla ja valkopippurilla. Nosta joka toiselle fileelle täytettä ja aseta päälle toinen filee. Paista pihvit kuumalla pannulla voissa molemmilta puolilta ja tarjoile heti.

Pestoperunaa (4 annosta)

  • 6 jauhoista perunaa
  • suolaa ja pippuria
  • maitoa tai keitinlientä
  • 3 rkl valmista pestokastiketta

Keitä perunat kypsiksi suolattomassa vedessä. Soseuta ja lisää joukkoon keitin lientä kunne sose on melko notkeaa. Mausta suolalla, pippurilla ja pestokastikkeella.

Porkkana-varsisellerisalaatti (4 annosta)

  • 2 porkkanaa
  • 2 varsisellerin vartta
  • ½ sitruunanmehu
  • suolaa
  • sokeria
  • valkopippuria
  • rypsiöljyä

Suikaloi porkkana ja varsiselleri ohuiksi suikaleiksi ja ryöppää nopeasti suolalla ja sokerilla maustetussa vedessä. Siivilöi ja jäähdytä. Mausta sitruunanmehulla, öljyllä sekä suolalla ja pippurilla.

Reseptit: Jyrki Sukula/Ruokala

Katso ruoanvalmistus videolta

Lisää aiheesta:

Ajankohdalla on väliä – teetkö sinäkin tämän seksimokan?Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2025: Tässä ovat uudet Suomen mestarit!Näitä juustoja suomalaiset nyt himoitsevat – nappaa vinkit täydelliseen juustolautaseenNuohooja-Juhan nerokas niksi: Näin tarkistat, onko polttopuu tarpeeksi kuivaAsiantuntijat varoittavat kosmetiikan karkkituotteista: "Erityisen haitallisia nuorille"Näin helposti puhdistat liesituulettimen – pinttynyt rasva sihisee pois
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen20:30
    Lifestyle

    Ajankohdalla on väliä – teetkö sinäkin tämän seksimokan?

  • Eilen18:26
    Ruoka

    Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2025: Tässä ovat uudet Suomen mestarit!

  • Eilen17:32
    Ruoka

    Näitä juustoja suomalaiset nyt himoitsevat – nappaa vinkit täydelliseen juustolautaseen

  • Eilen14:56
    Lämmitys

    Nuohooja-Juhan nerokas niksi: Näin tarkistat, onko polttopuu tarpeeksi kuiva

  • Eilen12:51
    Ihonhoito

    Asiantuntijat varoittavat kosmetiikan karkkituotteista: "Erityisen haitallisia nuorille"