16.2.2004 Kana- ja kasvistortillat (4 annosta)

1 pkt tortillalettuja
1 ruukku jäävuorisalaattia
1 prk ruokajogurttia kastikkeeksi

Kanatäyte 4:lle

300 g broilerisuikaleita
suolaa ja pippuria
1 chilipalko
2 avokadoa
1 punasipuli
1 lime
2 tomaattia

Paista broilerisuikaleet kypsiksi pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Paahda chilipalko pannulla, jolloin chilin kuori irtoaa helposti. Kuutioi avokado, punasipuli sekä chili. Sekoita keskenään, mausta limen mehulla, suolalla ja pippurilla. Kuutioi tomaatit. Kokoa tortillalevyn päälle salaatinlehtiä, avokado-sipulisilppua, tomaattia, broilerisuikaleita ja jogurttia. Kääri tortillaksi.

Kasvistäyte 4:lle

1 porkkana
1 sipuli
pala palsternakkaa
pala selleriä
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
suolaa ja pippuria
1 laakerinlehti
2 tomaattia
basilikaa
ripaus cayennepippuria
ripaus sokeria

Hienonna sipuli ja raasta juurekset. Kuullota pannulla öljytilkassa. Lisää pavut, mausteet ja kuutioidut tomaatit. Hauduta n. 20 minuuttia.

Reseptit: Samuli Wirgentius

Lue myös:

    Uusimmat