Mainos

16.2.2004 Kana- ja kasvistortillat (4 annosta)

1 pkt tortillalettuja
1 ruukku jäävuorisalaattia
1 prk ruokajogurttia kastikkeeksi

Kanatäyte 4:lle

300 g broilerisuikaleita
suolaa ja pippuria
1 chilipalko
2 avokadoa
1 punasipuli
1 lime
2 tomaattia

Paista broilerisuikaleet kypsiksi pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Paahda chilipalko pannulla, jolloin chilin kuori irtoaa helposti. Kuutioi avokado, punasipuli sekä chili. Sekoita keskenään, mausta limen mehulla, suolalla ja pippurilla. Kuutioi tomaatit. Kokoa tortillalevyn päälle salaatinlehtiä, avokado-sipulisilppua, tomaattia, broilerisuikaleita ja jogurttia. Kääri tortillaksi.

Kasvistäyte 4:lle

1 porkkana
1 sipuli
pala palsternakkaa
pala selleriä
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
suolaa ja pippuria
1 laakerinlehti
2 tomaattia
basilikaa
ripaus cayennepippuria
ripaus sokeria

Hienonna sipuli ja raasta juurekset. Kuullota pannulla öljytilkassa. Lisää pavut, mausteet ja kuutioidut tomaatit. Hauduta n. 20 minuuttia.

Reseptit: Samuli Wirgentius

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.