12-vuotiaan syntymäpäiväjuhlat peruuntuivat koronaviruksen vuoksi – ystävät päättivät yllättää ikimuistoisella tavalla: "Tämä on uskomatonta, rakastan tätä"

Ystävät ja sukulaiset järjestivät 12-vuotiaalle unohtumattoman syntymäpäivän koronaviruspandemian aikana: ”Tämä on uskomatonta, rakastan tätä” 1:27
Ystävät järjestivät unohtumattomat syntymäpäiväjuhlat 12-vuotiaalle Yhdysvalloissa.

Koronaviruspandemian keskellä syntymäpäiväjuhlien järjestäminen vaatii hieman ideointia. Yhdysvaltojen Minnesotassa eräs nuori sankari yllätettiin toden teolla.

Emily Hendricksonin 12-vuotissyntymäpäivien alkuperäinen suunnitelma jouduttiin laittamaan uusiksi koronaviruksesta johtuvien karanteenien vuoksi. Lähikontaktia vältettävänä aikana ystävien näkeminen ei ollut vaihtoehto.

– Aluksi oli tarkoitus mennä kauppakeskukseen ja päivälliselle, äiti Alexa Hendrickson kertoo.

Ystävät keksivät varasuunnitelman

Koska syntymäpäiväjuhlia ei haluttu perua, tilalle keksittiin jotain, mikä sai hymyn nousemaan alakoululaisen kasvoille.

Kun Emily oli perheensä kesken kotona, alkoi ulkoa kuulumaan hurraamista ja torven ääniä. Ystävät olivat keksineet järjestää paraatin syntymäpäivien kunniaksi.

Hendricksonien talon ohi ajoi useita autoja, jokaisessa Emilyn ystäviä tai naapureita. Pom pom-pallot ja pahviset onnittelukyltit heiluivat autoista, kun ystävät vilkuttivat syntymäpäiväsankarille.

– Tämä on uskomatonta. Näin ei todellakaan tapahdu usein, Emily iloitsi näkemästään.

Paraatilaiset pitivät huolen, että hurraa-huudot ja auton torven äänet kantautuivat Hendricksonien terassille asti, sillä 12-vuotias kärsii kuulo-ongelmista.

Syntymäpäiväjuhlien varasuunnitelma toimi niin sankarin kuin tämän äidin mielestä erittäin onnistuneet.

– Meillä on uskomaton yhteisö. Emme voisi pyytää enempää vaikeiden aikojen keskellä, Emilyn äiti iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat