Mainos

11-vuotias puukotti miestä

11-vuotias puukotti pikaistuksissaan. Uhri loukkaantui vakavasti.

Poliisi epäilee, että 11-vuotias poika on puukottanut keski-ikäistä miestä Kauhavalla. Uhri loukkaantui vakavasti, mutta poliisin tietojen mukaan hänellä ei ole enää hengenvaaraa.

Puukotus sattui myöhään keskiviikkoiltana pojan kodin pihassa. Talossa oli tuolloin myös muita aikuisia.

Pojalla ja miehellä oli jotain riidan tapaista, mutta mistään kummoisesta riidasta ei poliisin mukaan ollut kyse. Puukotus tehtiin enemminkin pikaistuksissa, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sakari Palomäki Lapuan poliisista. Poika tunsi miehen entuudestaan, mutta he eivät olleet keskenään sukulaisia.

Poliisi sai tietää tapauksesta aamuyöllä, kun paikalle hälytettiin ambulanssi. Miehen tila oli alkanut tuolloin huonontua, niin että hänet jouduttiin kiidättämään Seinäjoen keskussairaalaan.

Palomäen mukaan on todella harvinaista, että vakavasta rikoksesta epäillään näin nuorta. Palomäki on ollut poliisina 24 vuotta, mutta vastaavaa ei ole hänen urallaan ennen sattunut.

Poliisi tutkii puukotusta tapon yrityksenä. Epäillyn nuoren iän vuoksi tapausta ei kuitenkaan voida viedä syyttäjälle tai käräjille. Kyse on lastensuojeluviranomaisten asiasta, Palomäki jatkaa.

Poika on viranomaisten huostassa, ja häntä on kuultu tapahtuneesta. Palomäen mukaan poliisilla on melko täsmällinen kuva tapahtumain kulusta. Alkoholilla ei ollut osuutta puukotukseen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.