Possupata
- 600 g porsaansuikaleita
- 2 tl curryjauhetta
- 2 sipulia
- 0,5 purjo
- öljyä kuullotukseen
- 3 hapokasta omenaa
- suolaa
- pippuria
- 2 dl omenamehua
- 2 dl lihalientä
- ruokaöljyä paistamiseen
- Suurustukseen:
- 2 rkl maizenaa
- 4 rkl vettä
Hienonna sipuli ja purjo. Kuutioi omenat. Lisää öljyttyyn kasariin tai pannulle porsaanliha ja curryjauhe. Ruskista suikaleet kauniin värisiksi ja lisää joukkoon sipuli, purjo ja omenasuikaleet. Mausta pippurilla ja suolalla. Anna muhia hetki. Kaada joukkoon omenamehu, lihaliemi ja suurusta tarvittaessa. Anna muhia vielä noin 10-15 min. Tarjoile punaisen riisin kanssa.
Kanelilettuja ja karamellisoitua omenaa
- 2 dl maitoa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 kpl kananmuna