Mainos

10.1. Pekoni-jauhelihakastiketta ja spagettia

Pekoni-jauhelihakastike

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 pkt pekonia
  • 1 sipulia
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 2 dl kermaa tai vettä
  • 1 suolakurkku
  • 1-2 rkl vehnäjauhoa
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oreganoa

Hienonna sipulit sekä pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista ne pannulla kullanruskeiksi. Lisää jauheliha, anna ruskistua ja lisää tomaattipyree. Lisää myös mausteet ja suolakurkku kuutioituna. Hauduta hetki ja ripottele joukkoon vehnäjauhot, sekoita hyvin ja kaada pannulle kerma tai vesi. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile keitetyn pastan kera.

Resepti: Alex Nurmi/Ruokala

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.