Taylor Swiftin uusi albumi teki historiaa yli 200 miljoonalla striimauksella

Taylor Swift sekoittaa maailmaa – mikä poptähdestä tekee erityisen? 9:23
Taylor Swift sekoittaa maailmaa – mikä poptähdestä tekee erityisen?

Artisti Taylor Swift julkaisi uuden tupla-albuminsa The Tortured Poets Department 19. huhtikuuta. 

Variety kertoo, että artisti Taylor Swift, 34, on tehnyt Spotify-historiaa uudella The Tortured Poets Department -albumillaan, josta on tullut ensimmäinen albumi, joka on ylittänyt 200 miljoonan striimauksen rajan yhden päivän aikana. 

Saavutus tapahtui alle 24 tuntia julkaisun jälkeen, mikä merkitsee, että luvut voivat nousta vielä korkeammiksi. 

Swiftillä on nyt kolme eniten striimattua albumia yhden päivän aikana, ja aiemmat ennätykset on tehty Midnights- ja 1989 (Taylor's Version) -albumeilla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lisäksi uusimman albuminsa myötä Swiftistä on tullut Spotifyn historian yhden päivän aikana eniten striimattu artisti. Hän rikkoi aiemmin ennätyksensä, kun 1989 (Taylor's Version) julkaistiin lokakuussa 2023.

Jo ennen uuden albuminsa julkaisua Swift rikkoi Spotify-ennätyksiä, sillä siitä tuli Spotifyn historian eniten ennakkoon tallennettu albumin countdown-sivu vain päivää ennen sen saapumista.

The Tortured Poets Department oli alun perin tarkoitettu 16 raidan albumiksi, jolla vierailevat Post Malone ja Florence + the Machine. Swift ei julkaissut yhtään singleä albumin ennakkoon, eikä albumin julkaisusta tiedetty juuri mitään.

Kaksi tuntia sen jälkeen, kun se oli saapunut suoratoistopalveluihin, Swift paljasti, että hänellä oli vielä yllätys ja hän julkaisi 15 ylimääräistä kappaletta, joten koko projekti on 31 kappaleen mittainen.

– Olin kirjoittanut niin paljon kidutettua runoutta viimeisten kahden vuoden aikana ja halusin jakaa sen kaiken kanssanne, joten tässä on TTPD: The Anthologyn toinen osa. 15 ylimääräistä kappaletta. Ja nyt tarina ei ole enää minun, se on kokonaan teidän, hän kirjoitti Instagramissa.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat