Tapparalta häkellyttävää toimintaa SM-liigafinaalissa – Lahden yleisölle shokkihoitoa

Tapparan johto kasvaa: Veli-Matti Savinainen nostaa kiekon rystyltä maalin kattoon 1:35
Katso videolta Veli-Matti Savinaisen 2-0-osuma.

Tampereen Tappara on vahvasti kiinni jääkiekon SM-liigan finaalien toisessa voitossa, kun se johtaa kahden erän Lahdessa Pelicansia vastaan 3-0.

Ottelun toiseen erään lähdettiin Tapparan 1-0-johdossa ja erän puolivälissä nähtiin ylivoimalla loistokas Veli-Matti Savinaisen rystyosuma. Reilua viittä minuuttia myöhemmin Tappara iski jo kolmannen. Joni Tuulola karkasi läpiajoon ja viimeisteli varmastio kiekon verkkoon.

Pelicans pääsi vain hetkeä myöhemmin ylivoimalle, mutta se ei pystynyt tekemään kavennusmaalia erikoistilanteesta. Lubos Horky toi kuitenkin Pelicansin mukaan peliin vajaa pari minuuttia ennen loppua, joten viimeiseen erään lähdetään Tapparan kahden maalin johdosta.

Katso pääkuvan videolta Veli-Matti Savinaisen rystyosuma. Alla olevilla videoilla Tapparan 3-0-maali sekä Pelicansin kavennusosuma.

Lisää bensaa liekkeihin: puolustaja Joni Tuulola karkaa läpiajoon ja naulaa Tapparalle illan kolmannen maalin 1:23

Lubos Horky tuo Pelicansin mukaan peliin: tshekkilaiturin sivallus yllättää Christian Heljangon 1:30