Taskurapukastike pastalle
Pasta ja taskuravut ovat helposti valmistettava vaihtoehto jauhelihakastikkeelle. Tarjoile vastaraastetun parmesaanijuuston kera.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 2 prk taskurapuja
- 1 keltasipuli
- 1 prk tomaattimurskaa
- 2 dl kalalientä
- 1 pieni pala juuriselleriä
- persiljaa
- ruokaöljyä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- halutessasi, ½ dl valkoviiniä
- pastaa
Valmistusohje
1. Valuta taskuravunlihat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja kuutioi selleri hienoksi. Paista sipulia ja selleriä öljyssä ilman että ne saavat väriä. Kaada päälle tomaattimurska ja kalaliemi. Mausta persiljalla, suolalla ja pippurilla. Jos haluat viiniä kastikkeeseen, lisää se nyt. Anna poreilla miedolla lämmöllä 20 minuuttia.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Sekoita taskuravunlihat kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua, älä keitä. Kaada kastike pastan päälle tai tarjoile se erillisestä kulhosta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät