Punainen spagetti bolognese

Punainen spagetti bolognese maistuu perheen pienimmillekin. Tarjoile kastike keitetyn spagetin ja parmesaanin kanssa.

Ainekset

  • 400 g paistijauhelihaa
  • 2-3 punajuurta
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 0,5 dl tomaattipyreetä
  • 1 prk (400-500 g) tomaattimurskaa
  • n. 2 dl punaviiniä tai vettä
  • 2 lihaliemikuutiota
  • 0,5 tl timjamia

Lisäksi

  • 400 g spagettia
  • 1-2 dl parmesaania

Valmistusohje

Ruskista jauheliha pannulla ja raasta joukkoon punajuuret. Hienonna sekaan myös sipulit. Anna punajuuren ja sipulin pehmetä. Lisää pannulle tomaattipyree ja –murska sekä neste. Mausta ja anna hautua. Tarjoile kastike keitetyn spagetin ja parmesaanin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!