Texmex-pastaa
Julkaistu
Tämä on täydellinen ruoka niin pienille kuin isoillekin lapsille. Pastaa ja texmexiä samassa annoksessa - voisiko enää parempaa saada?
4 annosta
- 400 g pastaa
- 200 g naudan jauhelihaa
- 1 hienonnettu sipuli
- 1 paloiteltu punainen paprika
- 1 paloiteltu vihreä paprika
- 1 purkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 3 dl lihalientä
- 1 pussi tacomausteseosta
- 1 rkl voita
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Kuori ja hienonna sipuli, paloittele paprikat. Kuullota jauheliha sipulin ja tacomausteseoksen kanssa. Lisää lihaliemi, valkoiset pavut, paprika, suola ja pippuri ja keitä hiljalleen 15 minuuttia.
3. Sekoita texmex-kastike vastakeitettyyn pastaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi