Linguine-pasta ja merenelävät

Joko olet kätevä kokki ja teet oman tomaattikastikkeesi tai sitten ostat purkillisen valmiskastiketta. Sitten vain viimeistelemään tämä herkkuruoka.

Neljälle

  • 400 g linguine-pastaa
  • 1 annos tomaattikastiketta
  • 200 g calamares (mustekaloja)
  • suolaa ja valkopippuria

Tarjoiluun

  • 4 keitettyä merirapua

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Kiehauta tomaattikastike, lisää mustekalat ja keitä 10 minuuttia. Sekoita tomaattikastike ja mustekalat pastan joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Jaa pasta lautasille ja nosta joka annoksen huipulle merirapu.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!