Haalea simpukkapastasalaatti lohen kera
Kun sinulla on vain vähän aikaa ruoanlaittoon, pasta on miltei nopeinta mahdollista ruokaa. Tämä salaatti ei ole vain maukas, se on myös terveellinen lohen ja herneiden ansiosta.
Neljälle
- 4 annosta simpukkapastaa
- 250 g pieniä herneitä
- 500 g lämminsavulohta
- 1 punainen paprika
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl valkoviinietikkaa
- suolaa ja rouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
- parmesaaniraastetta
Valmistusohje
1. Keitä pasta ja herneet pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta erikseen.
2. Paloittele lohi pienemmiksi paloiksi. Puhdista ja kuutioi paprika. Sekoita öljy, viinietikka, suola ja pippuri kastikkeeksi.
3. Kääntele lohi, paprika, herneet ja kastike lämpimään pastaan. Tarjoile heti parmesaanin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät